OM MEG

Hvem er Stian Stinaldo?

Livet var fritt og lekent, med mye moro slik en oppvekst skal være. Men i 2001, 2 uker før Stian skulle konfirmeres, er han og 3 venner på overnatting i en hjemmesnekret lekehytte. Denne kvelden skulle forandre hans liv. Uheldige omstendigheter førte til at Stian ble livstruende brannskadet og måtte fraktes med luftambulanse til Haukeland universitetssykehus i Bergen. De andre vennene klarte seg heldigvis med mindre skader på lokale sykehus.

Etter flere dager med maskiner som holdt Stian i livet gikk det rette veien, dog 14 åringen nå var totalt ødelagt både fysisk, psykisk og sosialt. Veien fra sykesenga til beina ble en tøff, vond men lærerik reise.

Motbakker, dårlige miljø og »venner» preget veien videre, dette resulterte i at Stian ved flere anledninger prøvde å ta sitt eget liv. Han lykkes heldigvis ikke med dette. På 15 års dagen hans fikk han Lizzy, hans høyt elskede labrador. Uten henne ved hans side ville ikke Stian vært der han er i dag. (R.I.P Lizzy 2001-2016)

I 19 år har Stian vært inn og ut av sykehuser, noe som med tiden har formet han til et sterkere menneske. Med selvutvikling og forelesninger har han trosset sin fortid og sine komplekser for å velge å underholde, inspirere og motivere andre mennesker til å bli den beste versjonen av seg selv.

Han har opparbeidet seg en rekke egenskaper som blant annet sjonglering, balansering, styltegåing så vel som flammeblåsing og diabolo. Ved å forene sine mange kunnskaper tilbyr han underholdning i mange varianter for både store og små, det hele presentert av den meget karismatiske Stian Stinaldo!